Established with domain hosting

 Mineralno-vitaminski dodaci

 

Veliki je izbor VM dodataka za mačke, s djelovanjem na niz fizioloških i patoloških stanja, kojima mace mogu biti izložene tijekom životnog vijeka.

VM dodaci postoje za sve životne dobi mačaka, počevši od dvomjesečnih mačića, do duboke starosti od 15 i više godina. U mlađoj dobi, to su preparati za optimalan rast i razvoj mladog organizma, a u starijim životnim dobima, preparati koji osiguravaju optimalno funkcioniranje organizma i usporavaju ili olakšavaju procese starenja.

U patološkim stanjima, kao što su različite bolesti kože, dlake, urinarnog, probavnog ili lokomotornog sustava, neki VM preparati djeluju upravo u cilju poboljšanja stanja ili čak potpunog izlječenja patološkog procesa. To je naročito vidljivo kod različitih patoloških procesa na koži i dlaci, gdje se pravovremenim davanjem VM pripravaka stanje može u potpunosti sanirati.

Uopćeno je vrlo teško govoriti o ovom dijelu ponude, zbog specifičnosti stanja na koja u ovom dijelu možemo utjecati, ali ćemo vam s velikim zadovoljstvom u osobnom kontaktu odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

 

 

 

 

samponi

U ponudi imamo proizvode gotovo svih renomiranih proizvođača lijekova i VM preparata kao BAYER PHARMA, PFIZER, MERIAL, PLIVA, GIMPET, BEAPHAR,CHASSOT, KRKA, LEK i dr.


 Print   

 
  Register  Login