Established with domain hosting

 wc posude i posipi

 

WC POSUDE su izrađene od plastike. Plastika se vrlo lako i efikasno čisti, te omogućava održavanje higijene posuda bolje od drugih materijala.

WC posude mogu biti otvorene i zatvorene, a zatvorene posude mogu biti sa ili bez filtera zraka. Izbor posude obično prepuštamo našim kupcima, s tim da ih upoznamo s prednostima zatvorenih posuda s filterom.

Dakle, zatvorene posude s filterom ne propuštaju neugodne mirise iz WC-a, a vrata i pokrov onemogućavaju vizualni kontakt s macom, tijekom njezinog boravka u WC posudi. Samim time, WC posudu možemo smjestiti i u prostoriju u kojoj mi boravimo. Za razliku od ovoga, otvorene posude obično je bolje postaviti na balkonu, našem WC-u, nekoj zatvorenoj lođi ili nekom sl.prostoru, u kojem je naš boravak sveden na minimum.
 

Na dno posude stavljamo posip koji upija mokraću i kojim mace zatrpavaju izmet. Obično se stavlja u sloju debljine 5-8cm, te se po potrebi nadopunjuje. Postoji cijeli niz različitih posipa koje proizvođači deklariraju za različite zahtjeve, bilo da se radi o dugodlakim macama, više maca koje koriste istu posudu, antibakterijske, s posebnim mirisnim formulama, one koji formiraju jako čvrste grude itd.

U našoj ponudi su svakako najkvalitetniji na tržištu CATS BEST posipi,te cijeli niz drugih posipa kao NATUSAN, ZOO CLEAN, CATSAN i  BIOKATS u više varijanti.

 

 

 

 
 Print   

 
  Register  Login