Established with domain hosting

 Naši akvarijski projekti

  

            Od 2002. godine na zahtjev brojnih naših kupaca, vlasnika ribljih restorana i drugih ugostiteljskih objekata, počeli smo s izradom i opremanjem morskih akvarija za držanje konzumnih riba i rakova. U nedostatku literature koja se bavi ovom problematikom, posegnuli smo za općim znanjem iz akvaristike kao i metodom pokušaja i pogrešaka kojih za svu sreću nije bilo previše.

           Kao glavni problem nametnuo nam se nesrazmjer između količine faune koja se dogovara tijekom početnih razgovora o nekom projektu i stvarne količine faune koja kasnije u akvariju obitava. Naime veliki broj naših naručilaca, u akvarije stavi puno veći broj živih organizama, što onda pred sam sustav postavlja nove, znatno teže zahtjeve od dogovorenih. Uz ovo, vrlo često su akvariji smješteni na neodgovarajućim mjestima glede temperature, sunčevog svijetla, onečišćenja lišćem, iglicama borova, insektima i sl.

          Uz gore navedeno, složenost i zahtjevnost svakog projekta ponaosob, nalaže da se svakom poslu pristupi uz poštivanje specifičnosti vezanih baš uz njega. Iskustvo na mnogim projektima nam je pomoglo da probleme koji nastaju tijekom realizacije i kasnijeg rada akvarija riješimo u vrlo kratkom roku i uz najmanje posljedice. To posebno znaju cijeniti naši klijenti, kojima smo na raspolaganju upravo onda kad se ukaže potreba.

          U fazi dogovora za izvođenje, naši kvalificirani djelatnici, odlaze na mjesto ugradnje akvarija i tu procjenjuju sve elemente- o kakvoj se opremi radi glede kapaciteta i zahtjeva projekta, veličinu i izgled samog staklenog dijela, snagu i spektar rasvjete i dr. Potom se izrađuje detaljna ponuda koja može odstupati maksimalno 5% od krajnjeg iznosa.

           Poučeni iskustvom,a zbog visokih  zahtjeva koji se pred ovakve sustave postavljaju, pri radu koristimo isključivo opremu vodećih svjetskih proizvođača akvarističke opreme. Moramo se pohvaliti da smo ovlašteni uvoznici za Republiku Hrvatsku njemačkih proizvođača GROTECH, TUNZE i SCHURAN, ovlašteni distributer AQUAMEDIC-a, te ovlašteni uvoznik vodećeg europskog proizvođača rashladne tehnike za akvaristiku, talijanske tvrtke TECO.

Važno je napomenuti da smo svim našim kupcima na raspolaganju tjekom svih faza projektiranja i izvođenja projekata, od građevinskog dijela, pa sve do faze ugradnje, opremanja i puštanja u rad samog akvarija.

Također je značajno reći da na svu ugrađenu opremu dajemo punu proizvođačku garanciju, a dodatnu sigurnost jamčimo i na način da kod eventualnog kvara dijela opreme, ODMAH stavljamo zamjenski uređaj za sve vrijeme trajanja popravka, a u svrhu neprekinutog i pravilnog rada cijelog sustava. 

Za sve Vaše upite stojimo Vam u potpunosti na raspolaganju na našim brojevima telefona i e-mailu!


 Print   

 
  Register  Login