Established with domain hosting

 Kozmetika

 

 

Specifično poglavlje u držanju pasa svakako je dio koji se odnosi na održavanje dlake i kože.Djelovanje svih danas prisutnih čimbenika okoline (industrija,ispušni plinovi motornih vozila, izrazito jako sunčevo djelovanje, pojava alergena u velikoj mjeri itd.), znatno se odrazilo i na sve učestalije probleme sa dlakom i kožom kod pasa.

Stoga je zaštita i pravilna njega dlake i kože, od velikog značaja za zdravlje pseće populacije. Danas na tržištu postoji cijeli niz sredstava koja vam u tome mogu pomoći. Ovdje ćemo navesti samo neke: šamponi prilagođeni dobi psa, kvaliteti,boji i svojstvima dlake, regeneratori za dlaku, sredstva za vraćanje sjaja dlaci, sredstva sa blagotvornim učinkom na kožu, sredstva za čišćenje ušne školjke, za zaštitu šapa, za uklanjanje suznih mrlja oko očiju i niz drugih.

Uglavnom su to proizvodi renomiranih i specijaliziranih proizvođača kao što su GIMBORN, PET SILK, BEAPHAR i CAMON.

Primjenom ovih preparata možete u velikoj mjeri prevenirati pojavu kožnih problema. Najbolji se rezultati postižu kombiniranjem ovih sredstava s vitaminsko-mineralnim pripravcima, priređenima za jačanje dlake i povećanje otpornosti kože. Uz navedeno, većina boljih proizvođača industrijske hrane za pse, danas u svoje hrane dodaje raličite sastojke koji djeluju u istom pravcu.

Tako se u superpremium hranama kao PURINA PRO PLAN, TRAINER, EUKANUBA i ROYAL CANIN postoje i formule koje su specifično napravljene za dlaku i kožu (  hair & skin formule ).

                    

 

 

 

 

samponi

 

kozmetika

 

 

samponi


 Print   

 
  Register  Login