Established with domain hosting

 PET CLUB

      

       PET CLUB Trgovački obrt, iz Zadra, M. Klaića 9. , Polačišće 2, CITY GALLERIA, i A. Hebranga 2 u T.C. KAUFLAND posluje od 1994. godine a osnovna djelatnost mu je trgovina kućnim ljubimcima te hranom i opremom za držanje istih. Osim navedenog od 2004. godine u sklopu našeg dućana u CITY GALLERIA posluje i veterinarska ljekarna kao logična nadogradnja našeg poslovanja.

      U ovom periodu afirmirali smo se kao distributeri različitih programa namijenjenih kućnim ljubimcima. Na prvom mjestu je distribucija hrane za pse i mačke renomiranih proizvođača kao:  ROYAL CANIN, PREMIL, NESTLE ,PURINA PRO PLAN, FRISKIES, IAMS, K9- NUTRAM, ROKUS, BELCANDO i LEONARDO, TASTE OF WILD, TRAINER, EARTHBORN HOLISTIC, VITACRAFT, SPORT MIX, ANIMONDA,  ORIEN, ACANA,

      Zatim je tu hrana za ptice, glodavce i ribice firmi:  SERA, JBL, WITTE MOLEN, VITACRAFT i CUNIPIC. U dijelu akvaristike radimo s firmama TECO, EHEIM, AKVA-STABIL, JUWEL, AQUA MEDIC, GROTECH, DELTEC, SCHURAN,  JÄGER,  HOBBY, HAGEN, JBL, SERA, ATLANTIS,   LAGUNA, OASE, ATMAN.

      Uz gore navedeno u dijelu opreme za kućne ljubimce poslujemo s firmama GIMBORN, GIMPET, BEAPHAR, BAYER PHARMA,HAGEN, PROCTER&GAMBLE, KARLIE, CAMON, BIOKATS, FOP,  EXO TERRA, MEĐIMURJE PLET, ZOO CLEAN PREMIUM.

      U 14 godina našeg postojanja tražili smo i uglavnom uspješno nalazili dobavljače koji svojom kvalitetom i iskustvom garantiraju zadovoljstvo naših kupaca i nas samih. Tijekom proteklih godina, a na zahtjev naših kupaca, počeli smo se ozbiljno baviti akvaristikom , koja predstavlja jedno od najbrže rastućih područja unutar segmenta kućnih ljubimaca. Unutar tog područja, projektiramo, izrađujemo, opremamo i dekoriramo slatkovodne ukrasne akvarije kao i morske ukrasne i konzumne akvarijske sustave.

      Koristimo vrhunsku tehniku vodećih svjetskih proizvođača i znanje stečeno stalnim stručnim usavršavanjem i vlastitim iskustvom na vrlo zahtjevnim projektima izvedenim za potrebe restorana, hotela i dr. javnih prostora.

 

        I nadalje ćemo kao i do sada s velikim veseljem i entuzijazmom raditi na unapređenju naše ponude a sve u cilju zadovoljstva naših kupaca i njihovih kućnih ljubimaca.

 

 

Za T.O. PET CLUB
 Željko Komadina dr.vet.med.

 

 

                  

 

 Print   

 

 

 

 

 Dobavljači
 

 

 
 
 
 
 
 

 Print   

 
  Register  Login